Αρχική > Projects > ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΛΥΜΑΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΥ

Χρειάζεστε υποστήριξη;

Επικοινωνήστε με ένα από τα τμήματα μας ή συμπληρώστε την αίτηση προσφοράς.

Φόρμα Επικοινωνίας

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑΛΥΜΑΤΩΝ

Η Feri Tri έχει διαμορφώσει έναν εκτενή και διαρκώς διευρυνόμενο κατάλογο εξειδικευμένων διαλυμάτων για χρήση από τη βιομηχανία που περιλαμβάνουν από απιονισμένο νερό, ρυθμιστικά pH και υγρά μπαταρίας, έως κατά παραγγελία χημικά διαλύματα για ιδιαίτερες βιομηχανικές εφαρμογές.
Οι πελάτες μας στα είδη αυτά είναι συνήθως σταθεροί και διαχρονικοί, καθώς εκτιμάται η ποιότητα και η ταχύτητα εξυπηρέτησης μας και το γεγονός ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της ελληνικής βιομηχανίας με συνέπεια και αμεσότητα, ακόμα και σε περιόδους κρίσης και εκτάκτων αναγκών.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Η εξασφάλιση ποιότητας και οικονομίας που χαρακτηρίζει όλες τις ενέργειες της εταιρείας μας ισχύει και στα έργα που έχουν να κάνουν με τα αστικά λύματα ώστε να διασφαλίζουμε το καλύτερο για τους πελάτες μας και τους φυσικούς αποδέκτες ώστε μέσω των ενεργειών μας να ενισχύεται η αγορά και να φροντίζουμε το περιβάλλον.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Όλα τα προϊόντα όπως και οι διαδικασίες παραγωγής και διακίνησης της Feri Tri ακολουθούν αυστήρα πρότυπα πιστοποίησης και ποιότητας. Στο πεδίο της κατεργασίας αστικών λυμάτων λαμβάνουμε προσεκτικά υπ’όψην μας τις τεχνικές προδιαγραφές που καθορίζονται από τους αρμόδιους φορείς ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν μιρκότερη επίδραση στο περιββάλον. 

Είμαστε στη διάθεσή σας για να βρούμε λύσεις για την εταιρία σας

Επικοινωνία
ESPA funding