Αρχική > Projects > ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ

Χρειάζεστε υποστήριξη;

Επικοινωνήστε με ένα από τα τμήματα μας ή συμπληρώστε την αίτηση προσφοράς.

Φόρμα Επικοινωνίας

ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ

Η εταιρία μας έχει προμηθεύσει χημικά επεξεργασίας πόσιμου νερού σε περισσότερες από 100 δημόσιες επιχειρήσεις ύδρευσης αποχέτευσης στον ελλαδικό χώρο και στο εξωτερικό. Συμμετέχουμε σε δημόσιους διαγωνισμούς και κερδίζουμε ένα μεγάλο ποσοστό εξ αυτών προσφέροντας ελεγμένα χημικά προϊόντα για την εκτέλεση σχεδόν 50 δημόσιων συμβάσεων επεξεργασίας νερού κάθε έτος.
Στο πλαίσιο αυτά παράγουμε κροκιδωτικά ! υδατικά διαλύματα κατάλληλα για επεξεργασία πόσιμου νερού, με πιο πρόσφατο και δοκιμασμένο με άριστα αποτελέσματα το υδατικό διάλυμα τρισθενούς θειικού σιδήρου, ενώ παράλληλα διακινούμε μια πλειάδα άλλων προϊόντων όπως απολυμαντικά, ρυθμιστικά και υλικά πλήρωσης φίλτρων.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Οι συνεχείς έλεγχοι ποιότητας και κόστους που χαρακτηρίζουν όλες τις ενέργειες της εταιρείας μας εφαρμόζονται και στα έργα που έχουν να κάνουν με το πόσιμο νερό ώστε να διασφαλίζουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους πελάτες μας, τους τελικούς χρήστες και το περιβάλλον.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Όλα τα προϊόντα όπως και οι διαδικασίες παραγωγής και διακίνησης της Feri Tri ακολουθούν αυστήρα πρότυπα πιστοποίησης και ποιότητας. Ιδιαίτερα στο πεδίο του πόσιμου νερού οι τεχνικές προδιαγραφές που ακολουθούμε εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για αυτό το απαραίτητο στοιχείο της καθημερινής ζωής. 

Είμαστε στη διάθεσή σας για να βρούμε λύσεις για την εταιρία σας

Επικοινωνία
ESPA funding