Αρχική > Projects > ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΩΝ & ΠΙΣΙΝΑΣ

Χρειάζεστε υποστήριξη;

Επικοινωνήστε με ένα από τα τμήματα μας ή συμπληρώστε την αίτηση προσφοράς.

Φόρμα Επικοινωνίας

ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΩΝ & ΠΙΣΙΝΑΣ

Τις τελευταίες δεκαετίες η Feri Tri προμηθεύει κάποια από τα μεγαλύτερα ελληνικά κολυμβητήρια με χημικά προϊόντα για την εύρυθμη λειτουργία τους και την προστασία της δημόσιας υγείας. Πρόσφατα διευρύναμε τον κατάλογο των προϊόντων πισίνας που διακινούμε συνάπτοντας συνεργασίες με παραγωγούς και εμπόρους των προϊόντων αυτών, ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε και σε κολυμβητικές δεξαμενές με μικρότερες ανάγκες σε χημικά προϊόντα.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Η εξασφάλιση ποιότητας και οικονομίας που χαρακτηρίζει όλες τις ενέργειες της εταιρείας μας ισχύει και στα έργα που έχουν να κάνουν με την κατεργασία νερού κολυμβητηρίων ώστε να διασφαλίζουμε το καλύτερο για τους πελάτες μας, τους τελικούς χρήστες και τους φυσικούς αποδέκτες.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Όλα τα προϊόντα όπως και οι διαδικασίες παραγωγής και διακίνησης της Feri Tri ακολουθούν αυστήρα πρότυπα πιστοποίησης και ποιότητας. Στο πεδίο της κατεργασίας νερού κολυμβητηρίων και πίσινας λαμβάνουμε προσεκτικά υπ’όψην μας τις τεχνικές προδιαγραφές που καθορίζονται από τους αρμόδιους φορείς ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν μιρκότερη επίδραση στο περιββάλον.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να βρούμε λύσεις για την εταιρία σας

Επικοινωνία
ESPA funding