Αρχική > Projects > ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

Χρειάζεστε υποστήριξη;

Επικοινωνήστε με ένα από τα τμήματα μας ή συμπληρώστε την αίτηση προσφοράς.

Φόρμα Επικοινωνίας

ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

Για πάνω από πέντε χρόνια, η Feri Tri ασχολείται ενεργά με την επεξεργασία καυσαερίων και των ρύπων που αυτά εκπέμπουν και συμβάλλει στην μείωση των εκπομπών οξειδίων του αζώτου, παράγοντας και προμηθεύοντας διάλυμα υψηλής καθαρότητας DEF (DieselExhaustfluid) ή AUS40 (Aqueous urea solution 40%), με όλες τις προδιαγραφές του προτύπου ISO 18611- 1:2014.
Στο διάστημα αυτό έχουμε εκτελέσει μεγάλες συμβάσεις με χρήστες του είδους αυτού, όπως τις αστικές συγκοινωνίες και ιδιωτικές μεταφορικές επιχειρήσεις για τον έλεγχο των ρύπων των φορτηγών αυτοκινήτων τους. Αντίστοιχα, για την αναγωγή των Nox των καυσαερίων που εκπέμπουν οι πετρελαιοκίνητες μηχανές μεγάλων φορτηγών αυτοκινήτων παράγουμε το Redunox 32,5 το οποίο είναι όμοιο με το γνωστό στην αγορά AdBlue. Το Redunox 32,5 είναι απόλυτα σύμφωνα προς τον κανονισμό ISO 22241 ή DIN70070.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Η εξασφάλιση ποιότητας και οικονομίας που χαρακτηρίζει όλες τις ενέργειες της εταιρείας μας ισχύει και στα έργα που έχουν να κάνουν με τα αστικά λύματα ώστε να διασφαλίζουμε το καλύτερο για τους πελάτες μας και τους φυσικούς αποδέκτες ώστε μέσω των ενεργειών μας να ενισχύεται η αγορά και να φροντίζουμε το περιβάλλον.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Όλα τα προϊόντα όπως και οι διαδικασίες παραγωγής και διακίνησης της Feri Tri ακολουθούν αυστήρα πρότυπα πιστοποίησης και ποιότητας. Στο πεδίο της κατεργασίας αστικών λυμάτων λαμβάνουμε προσεκτικά υπ’όψην μας τις τεχνικές προδιαγραφές που καθορίζονται από τους αρμόδιους φορείς ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν μιρκότερη επίδραση στο περιββάλον. 

Είμαστε στη διάθεσή σας για να βρούμε λύσεις για την εταιρία σας

Επικοινωνία
ESPA funding