Αρχική > Projects > ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ

Χρειάζεστε υποστήριξη;

Επικοινωνήστε με ένα από τα τμήματα μας ή συμπληρώστε την αίτηση προσφοράς.

Φόρμα Επικοινωνίας

ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ

Η Feri Tri ξεκίνησε την παραγωγή υδατικών κροκιδωτικών διαλυμάτων σιδήρου για επεξεργασία αστικών λυμάτων και απονέρων πριν από 30 χρόνια. Στο διάστημα αυτό έχει προμηθεύσει τις περισσότερες εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων στον ελλαδικό χώρο και την Κύπρο και έχει συνεισφέρει στην επίλυση πολλών περιβαλλοντικών θεμάτων των εγκαταστάσεων αυτών. Καθώς φροντίζουμε ώστε τα προϊόντα μας να αντιστοιχούν στις ανάγκες και τους διαθέσιμους οικονομικούς πόρους κάθε περίπτωσης, αναζητούμε συνεχώς νέα προϊόντα και βελτιστοποίηση των ήδη υπαρχόντων.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Η εξασφάλιση ποιότητας και οικονομίας που χαρακτηρίζει όλες τις ενέργειες της εταιρείας μας ισχύει και στα έργα που έχουν να κάνουν με τα αστικά λύματα ώστε να διασφαλίζουμε το καλύτερο για τους πελάτες μας και τους φυσικούς αποδέκτες ώστε μέσω των ενεργειών μας να ενισχύεται η αγορά και να φροντίζουμε το περιβάλλον.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Όλα τα προϊόντα όπως και οι διαδικασίες παραγωγής και διακίνησης της Feri Tri ακολουθούν αυστήρα πρότυπα πιστοποίησης και ποιότητας. Στο πεδίο της κατεργασίας αστικών λυμάτων λαμβάνουμε προσεκτικά υπ’όψην μας τις τεχνικές προδιαγραφές που καθορίζονται από τους αρμόδιους φορείς ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν μιρκότερη επίδραση στο περιββάλον. 

Είμαστε στη διάθεσή σας για να βρούμε λύσεις για την εταιρία σας

Επικοινωνία
ESPA funding